A- A A+

Marcel Bullinga's Profile

avatar

Marcel Bullinga

Expert
0
Likes
--
Estimates
--
O/P
Profile Details
Role

Expert

Location

NL

City/Town

Amsterdam Area,

Social Media
0

Profile Summary

"Welkom! Mijn naam is Marcel Bullinga. In mijn keynote raas ik door 10 vragen over de toekomst. Met een flinke dosis duurzaamheid, enige humor en veel robots. Zo komt u te weten hoe de wereld eruit ziet in in 2025, wat de belangrijkste trends zijn en hoe die uw merk of organisatie beïnvloeden."
"Voor mij is de toekomst geen verrassing. Als trendwatcher heb ik in ruim 20 jaar honderden keynotes gegeven voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ik voorspelde de opkomst van internet en had gelijk. Nu voorspel ik de opkomst van de robots en de superprofessional. Ik laat het je zien als keynote spreker (op congres), als toekomstcoach (persoonlijk gesprek bij mij thuis) en in mijn online training. Tot ziens!"

Marcel Bullinga (“Guru 2025”) behoort tot de vooraanstaande trendwatchers van Nederland met een bewezen track record. Hij wordt regelmatig geïnterviewd door de media over zijn denkbeelden. Zijn voorspellingen als trendwatcher komen uit. Zijn keynote Ben Jij Futureproof? Overbodig in 10 jaar of superprofessional gaat over de toekomst van werk tot onderwijs, van Slimme Stad tot Doe Het Zelf energie, van zorgrobot tot Super Overheid.